top of page

Varför Service av Spabad?

 

Med regelbundna serviceintervaller på era spabad så förlänger man spabads livslängd med många år. 

Regelbundna servicear, rengöringar och kontroller av läckage kan förebygga andra kostsamma driftstop. 

 

Ett spabad skall leva länge och precis av samma orsak som man gör service på sin bil så är också spabadet en maskin som behöver behöver ses över med jämna mellanrum.

 .

Vi eller våra kolegor inom Arctic Spas i Sverige ser givetvis till att alla som valt ett Arctic Spa alltid skall ha lätthet och närhet till att få den absolut bästa servicen och supporten,

 

,  

 

SwimSpa Sweden AB

 

Vi är återförsäljare för Kanadensiska Arctic Spas sortiment av Spabad och SwimSpas.

 

Kanadensiska Arctic Spas har sedan 1994 tillverkat och konstruerat bad för att klara Kanadas och då även Nordens hårda väderförhållanden. Arctic Spas är ett teknikdrivet företag och ligger alltid i framkant med nya innovationer som automatiserat saltvattenrening och appstyrning. Läs mer under menyn Saltrening.

 

 

Vi drivs av att leverera förstklassiga resultat och gör vårt yttersta för att se till att kunderna är helt nöjda med vårt arbete. Idag har vi allt från små projekt till större och mer komplexa jobb för Pool, Spabad och allt däremellan.

 

För oss på Arctic Spa Norr  är du som kund vår högsta prioritet och vårt mål är att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda spabadsval utifrån dina behov och önskemål och finns alltid tillgängliga att besvara frågor och funderingar kring ditt spabad.

 

Kontakta oss redan idag för mer info om hur vi kan hjälpa dig.

Vi har våran nya butik på Utjordsvägen 9A  i Gävle

BOKA SERVICE HÄR

Fyll i uppgifterna för att boka en service!

1 (1).jpg

Projekt

Som Pool & Spa-Entreprenör hjälper vi individer och företag i Sverige att förverkliga sina idéer och drömmar, vi ser alltid till att boka in tillräckligt med tid för att kunna ge er personlig service och bästa hjälp i varje projekt. Här kan du/ni se vad vi har jobbat med den senaste tiden. Hör gärna av er om ni vill ha mer information.

SERVICE AV SPABAD

Vi Slipar och oljar kundbad för att ta fram det genuina i Kanadensisk röd ceder, Detta bad hade blivit ganska slitet med åren men vi fick fram det resultatet kunden önskade sig.Det här projektet som tydligt visar vår förmåga att leverera kvalitetsresultat i tid och inom budgeten. Vi samarbetar alltid nära med våra kunder för att förstå deras behov och preferenser. Resultaten talar för sig själva.

35889124_10156470005941665_1770287306394

Oljning av två st Arctic Spas

Medan vi jobbade på detta projekt var vi extra noggrann med val av material och dess användande. Vår kund var intresserad av ett både ekonomiskt och miljömässigt hållbart slutresultat. Vi gjorde detta jobb för att leva upp till kundens önskemål genom hela processen.

Erbjudande !! __Vi kör Spabads-inbyta da

Reparation av ett Arctic Spa

För detta projekt behövde vi  gå igenom flera efterlevnadskontroller för att försäkra att arbetet som utfördes uppfyllde ställda branschstandarder. Detta slutfördes i tid och inom budgeten. Det är ett utmärkt exempel av vår målmedvetenhet när det kommer till att leverera kvalitet genom varje steg av processen oavsett de komplikationer som uppstår under vägen.

bottom of page