Varför Service av Spabad?

 

Med regelbundna serviceintervaller så förlänger man ert spas livstid med många år. 

 

Ett spabad skall leva länge och precis av samma orsak som man servar sin bil så är också spabadet en maskin som behöver regelbunden service.

 

Vi utför idag regelbundna service på spabad som kan vara mer än 10 år gamla för att de skall fungera lika bra som när de var nya.

 

Vi uppgraderar även befintliga Arctic Spas, den vanligaste uppgraderingen är att byta från klor till automatiserad saltrening med appstyrning.

 

Kontakta oss här så skall vi berätta mer om vad ert spabad behöver för att fungera optimalt.

Våra servicebilar utgår från Gävle, Stockholm och Karlstad

 

 

 

Arctic Spa Norr är verksam som ett ledande företag inom

Pool & Spabad

 

Sedan 2015 är vi återförsäljare för Kanadensiska Arctic Spas sortiment av spabad och swimspas.

 

Kanadensiska Arctic Spas har sedan 1994 tillverkat och konstruerat bad för att klara Kanadas och då även Nordens hårda väderförhållanden. Arctic Spas är ett teknikdrivet företag och ligger alltid i framkant med nya innovationer som automatiserat saltvattenrening och appstyrning. Läs mer under menyn Saltrening.

 

Tack vare att vi har kontor och servicebilar som utgår från Gävle, Karlstad och Stockholm så har vi utvecklats till att serva även många av marknadens förekommande Utespa - Spabad & Pooler.

 

Vi drivs av att leverera förstklassiga resultat och gör vårt yttersta för att se till att kunderna är helt nöjda med vårt arbete. Idag har vi allt från små projekt till större och mer komplexa jobb för Pool, Spabad och allt däremellan.

 

För oss på Arctic Spa Norr är du som kund vår högsta prioritet och vårt mål är att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda spabadsval utifrån dina behov och önskemål och finns alltid tillgängliga att besvara frågor och funderingar kring ditt spabad.

 

Kontakta oss redan idag för mer info om hur vi kan hjälpa dig.

BOKA SERVICE HÄR

Fyll i uppgifterna för att boka en service!

Projekt

Som Pool- & Spaentreprenör hjälper vi individer och företag i hela Sverige att förverkliga sina idéer. Ända sedan 2015 har vi tagit oss an en mängd olika arbeten, både stora och små. Vi har ett fullspäckat schema men vi ser alltid till att boka in tillräckligt med tid för att kunna ge personlig service i varje projekt. Här kan du/ni se vad vi har jobbat med den senaste tiden. Hör gärna av er om ni vill ha mer information.

SERVICE AV SPABAD

2019

Vi Slipar och oljar kundbad för att ta fram det genuina i Kanadensisk röd ceder, Detta bad hade blivit ganska slitet med åren men vi fick fram det resultatet kunden önskade sig.Det här projektet som tydligt visar vår förmåga att leverera kvalitetsresultat i tid och inom budgeten. Vi samarbetar alltid nära med våra kunder för att förstå deras behov och preferenser. Resultaten talar för sig själva.

35889124_10156470005941665_1770287306394

Oljning av två st Arctic Spas

2018

Medan vi jobbade på detta projekt var vi extra noggrann med val av material och dess användande. Vår kund var intresserad av ett både ekonomiskt och miljömässigt hållbart slutresultat. Vi gjorde detta jobb för att leva upp till kundens önskemål genom hela processen.

Erbjudande !! __Vi kör Spabads-inbyta da

Reparation av ett Arctic Spa

2019

För detta projekt behövde vi  gå igenom flera efterlevnadskontroller för att försäkra att arbetet som utfördes uppfyllde ställda branschstandarder. Detta slutfördes i tid och inom budgeten. Det är ett utmärkt exempel av vår målmedvetenhet när det kommer till att leverera kvalitet genom varje steg av processen oavsett de komplikationer som uppstår under vägen.

Auktoriserad återförsäljare

Arctic Spa Norr, stolt återförsäljare av Arctic Spas.

Swimspa Sweden AB

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Vi erbjuder finansieringslösningar från Svea