top of page

Är du badsugen?

Nedan läser ni enkelt om tre olika typer av pool som då bara är en bråkdel av vad vi på SwimSpa Sweden AB har att erbjuda!

Vi hjälper er från första kontakt till att ni kan avnjuta en simtur i er nya pool.

Kontakta oss för mer information!

Thermoblock Pool

Denna poolkonstruktion är mycket stabil och välisolerad. Poolen är enkel att bygga för en van byggare eller hemmafixare.

 

Poolstommen byggs med hjälp av byggstenar med en beprövad konstruktion..
Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar.

Thermoblock poolen går både att bygga ovan mark, delvis nergrävd eller helt nergrävd. Det optimala alternativet till alla typer av trädgårdar.

Byggstenarna är mycket stabila och har en hög tryckfasthet P80. Tack vare den höga tryckfastheten i blocket är inte en plexiskiva nödvändig.
De fylls med betong när poolstommen är på plats. Poolväggarna har en fantastisk värmeisolering med ett k-värde på 0,29.

Denna poolstomme har lång livslängd!

 

Byggnation av Thermoblock Pool

Thermopoolsblocken staplas som byggklossar, man lägger armeringsjärn liggande och stående för att konstruktionen skall bli extremt stark. Armaturer som bräddavlopp, inlopp och lampor sätt på plats i blocken. Därefter fyller man stommen med betong. Det går att mura invändiga trappor i olika former för poolen. Sedan monterar man en poolliner i poolen.

 

Arctic Spa Norr hjälper dig gärna med hela entreprenaden på din Thermoblock Pool. 

Kontakta oss för mer info eller besök någon av våra butiker så hjälper en av våra säljare er att hitta den perfekta poolen för er!

13376_tx-oeko-eco_02_2_620_jpg_3.jpg
458550120_Thermoblock-P25-för-radie-2.
Thermoblock pool
Thermoblock konstruktion

Miami Pool

Det är precis vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. I 50 år har vi strävat efter att göra våra poolmodeller mer intressanta utan att någonsin rucka på kvaliteten. Genom att erbjuda långsiktig och personlig service, stor flexibilitet i utbudet och marknadens mest stabila poolstommar blir din nya pool en hållbar investering för både din fritid och värdet på din fastighet. Något annat nöjer vi oss inte med.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens mest hållbara poolstomme. Så pass stolta att vi erbjuder hela 25 års materialgaranti på den. Dessutom har vi utökat garantin på alla liners till fem år – oavsett om du använder din liner till en Miami Pool eller till en pool av annat varumärke.

6ff098a8563ee379a640edc3d41c578e.jpg
Miami pool 1
Miamipool hörntrappa

Med 50 års erfarenhet är Miami Pool Sveriges äldsta tillverkare av pooler. I fem decennier har vi utvecklat och förfinat tekniken och erbjuder i dag inte bara en kunskapsbaserad service utöver det vanliga, utan också marknadens mest hållbara produkter. Allting började med poolimportören Gunnar Viklund. Han kunde inte hitta rätt kvalitet på poolstommar någonstans i världen – och bestämde sig för att tillverka dem själv.

Genom åren har vi samlat på oss mängder av kunskap och erfarenheter och oförtrutet testat och utvecklat våra produkter med norrländskt hantverk och en grundmurat nyfiken inställning.

Sveriges första miljödiplomerade pooltillverkare

Som första pooltillverkare i Sverige har vi diplomerats enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Det har lett till stora skillnader i vår dagliga verksamhet och förändrat vår syn på de produkter vi tillverkar och säljer. Vi har därför breddat vårt sortiment med flera energisnåla och hållbara produkter som ska hjälpa dig att göra aktiva miljöval och minska din energiförbrukning.

För att skapa en miljöpool måste man börja med att ha en svensk, hållbar poolstomme i världsklass. Sedan lägger man till produkter och maskiner som gör att driften av poolen blir så energieffektiv som möjligt så att du som kund både sparar pengar och gör gott för miljön samtidigt. Det är precis vad vi har gjort.

Miamipool inspiration
OVNx_Exklusiv_stålväggspool_oval-9.jpg
KAMPANJ!

För priset 34 990:- får du ett helt komplett poolpaket innehållande bland annat. Poolstomme, Liner, skyddsmatta, sandfilter och bräddavlopp samt mycket mer. Med andra ord helt komplett!

Just den här ovala poolen har måtten 600×320 cm och 150 cm hög. Detta är en pool som passar alla!

 

 

 

Viktigt att tänka på är att...

Ovala pooler behöver ha en stabil stödmur längs långsidorna och vara nedgrävd minst 2/3 i marken.

Stegen passar när poolen är helt nedgrävd eller inbyggd i ett altandäck.

bottom of page