top of page

Arctic Spas är verksam som ett ledande företag inom SwimSpas & Spabad i hela världen

 Vi är återförsäljare för Kanadensiska Arctic Spas sortiment av Spabad och SwimSpas.

 

Kanadensiska Arctic Spas har sedan 1994 tillverkat och konstruerat bad för att klara Kanadas och då även Nordens hårda väderförhållanden. Arctic Spas är ett teknikdrivet företag och ligger alltid i framkant med nya innovationer som automatiserat saltvattenrening och appstyrning. Läs mer under menyn Saltrening.

 

Tack vare att vi har butik kontor och servicebilar som utgår från Gävle kan vi hålla en bra service inom våra regioner.

 

Vi drivs av att leverera förstklassiga resultat och gör vårt yttersta för att se till att kunderna är helt nöjda med vårt arbete. Idag har vi allt från små projekt till större och mer komplexa jobb för Pool, Spabad och allt däremellan.

 

För oss på Arctic Spa Norr är du som kund vår högsta prioritet och vårt mål är att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda spabadsval utifrån dina behov och önskemål och finns tillgängliga att besvara frågor och funderingar kring ditt spabad.

Vi på Arctic Spa Norr kan stolt säga att vi hjälper till med allt från första kontakt till att Spabadet står hemma på just din tomt. Efter att du har bestämt vilken modell av spabad samt vilka färger du skulle vilja ha invändigt och utvändigt tar vi på Arctic spa Norr över!

Vi levererar spabadet hem till dig, installerar allting samt går igenom en så kallad "spaskola". Detta innebär kort och gott att när vi lämnar platsen och ditt spabad står på plats kommer du veta det mesta för att ta hand om ditt spabad på bästa sätt. 

Tack vare att vi har 7,2 kw värmare kan du bada redan samma dag!

 

Kontakta oss redan idag för mer info om hur vi kan hjälpa dig.

Nedan kan du se Arctic Spas resa och innovativa lösningar från 1994 - 2020.

Pulse-Jets.png
HighEfficiencyAquaflowPump.png
CedarCabinet.png
FamFriendsFun.png
ForeverFloor.png
Skärmavbild 2020-01-30 kl. 15.25.37.png
Skärmavbild 2020-01-30 kl. 15.26.36.png
bottom of page