Arctic Spa Norr är verksam som ett ledande företag inom Pool & Spabad i hela världen

Sedan 2015 är vi återförsäljare för Kanadensiska Arctic Spas sortiment av spabad och swimspas.

 

Kanadensiska Arctic Spas har sedan 1994 tillverkat och konstruerat bad för att klara Kanadas och då även Nordens hårda väderförhållanden. Arctic Spas är ett teknikdrivet företag och ligger alltid i framkant med nya innovationer som automatiserat saltvattenrening och appstyrning. Läs mer under menyn Saltrening.

 

Tack vare att vi har kontor och servicebilar som utgår från Gävle, Karlstad och Stockholm så har vi utvecklats till att serva även många av marknadens förekommande Utespa - Spabad & Pooler.

 

Vi drivs av att leverera förstklassiga resultat och gör vårt yttersta för att se till att kunderna är helt nöjda med vårt arbete. Idag har vi allt från små projekt till större och mer komplexa jobb för Pool, Spabad och allt däremellan.

 

För oss på Arctic Spa Norr är du som kund vår högsta prioritet och vårt mål är att hitta det perfekta spabadet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda spabadsval utifrån dina behov och önskemål och finns alltid tillgängliga att besvara frågor och funderingar kring ditt spabad.

Vi på Arctic Spa Norr kan stolt säga att vi hjälper till med allt från första kontakt till att Spabadet står hemma på just din tomt. Efter att du har bestämt vilken modell av spabad samt vilka färger du skulle vilja ha invändigt och utvändigt tar vi på Arctic spa Norr över!

Vi levererar spabadet hem till dig, installerar allting samt går igenom en så kallad "spaskola". Detta innebär kort och gott att när vi lämnar platsen och ditt spabad står på plats kommer du veta det mesta för att ta hand om ditt spabad på bästa sätt. 

Tack vare att vi har 7,2 kw värmare kan du bada redan samma dag!

 

Kontakta oss redan idag för mer info om hur vi kan hjälpa dig.

Nedan kan du se Arctic Spas resa och innovativa lösningar från 1994 - 2020.

Auktoriserad återförsäljare

Arctic Spa Norr, stolt återförsäljare av Arctic Spas.

Swimspa Sweden AB

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Vi erbjuder finansieringslösningar från Svea