top of page
Allt nytt om våra bad och annat roligt kommer att synas här!
ProgressiveSmartFiltration.png

Progressive Smart Filtration®

 

 

Mousserande rent vatten med minimal ansträngning och anpassningsbara alternativ!
 

År av teknik och tester har äntligen lett oss till det vi tror är det finaste filtreringssystemet som finns på marknanden idag. Detta enkla men ändå otroligt effektiva system använder flera lager med olika filtreringar för att effektivt fånga upp alla storlekar av partiklar som finns i spa-vatten. Vi börjar med ett mycket grovt filter ditsatt för att fånga alla stora partiklar. Vi minskar långsamt storleken på filtren i filterpatronen för att fånga de minsta partiklarna i vattnet. Vi använder 5 olika typer av filter i filterpatronen som gör att varje lager kan fånga storleken på partikeln som den är designad för. Resultatet är otroligt rent vatten och avsevärt förbättrad filterlivslängd.

 

 

Anpassningsbar!

När vi fortsätter att utveckla vårt progressiva filtreringssystem kommer vi att kunna ändra de olika lagren för att ta hänsyn till specifika vattensituationer. Ett Områden med hög järnhalt i vattnet kan lägga till ett järnfilter; högt kalcium, ett kalciumfilter etc. Områden med vatten som olika typer av föroreningar kan alltså lägga till filter som passar dennes vattenvärden. Resultatet blir specialbyggda filter för att tillhandahålla de mest effektiva och långvariga filter som är byggda specifikt för ditt område.

 

Med OnSpa-applikationen i din telefon/surfplatta kan du se vilken typ av filter du har i ditt spa samt när det senast byttes ut.

Skärmavbild 2020-01-30 kl. 15.20.30.png
optionalfeature-YESS.png

MicroSilk®

MicroSilk® är en slags vattenterapi där mikrobubblor av syre strömmar ut ur spabadets jets. Bubblorna omsluter din kropp i ett skummande och återfuktande moln. Den ökade syrenivån ger en bättre cirkulation som får huden att "andas" och hudcellerna att förnyas.

Mikrobubblorna ökar syrenivån i vattnet med upp till 70%- mer än 13mg/L. Den ökade syrenivån gynnar huden i och med att de mikrosmå bubblorna bokstavligt tränger sig in i hudens porer.

Samtidigt ökar mängden av anjoner (negativt laddade joner) i vattnet. Överstiger anjonerna en koncentration på 50 joner/kubikcentimeter har det, enligt forskarna, en terapeutisk verkan på huden. MicroSilk® får antalet anjoner att överstiga 80.000 joner/kubikcentimeter.

Syret hjälper huden med att bli bättre på att urskilja gifter, ökar blodcirkulationen i kroppen och dödar anaerobe patogena bakterier (sjukdomsframkallande substanser som lever i syrefri eller syrefattig miljö). Detta gör huden strålande och glänsande tack vare snabb hudcellsförnyelse.

MicroSilk® hjälper även till att hålla en mer konstant och jämn vattentemperatur i spabadet, vilket gynnar musklerna och gör att du bättre kan slappna av.

En stor mängd joner bidrar till att eliminera fria radikaler och förbättra nivån av serotonin. Fria radikaler är farliga då de kan angripa många av kroppens byggstenar t.ex. DNA och proteiner. Serotonin är en signalsubstans som transporterar/överför signaler i nervsystemet. Negativt laddade joner anses öka människans serotoninproduktion, vilket svarar för känslomässig stabilitet, välbehagskänslor och bra sömn. Det ger en lyxig känsla, energigivande för hudcellerna, stimulerar ditt immunsystem, dödar bakterier och främjar läkning.

SDS.png

SDS®

Vi har höjt standarden på våra bad ytterligare en gång med vår SDS-massagestol. Vår utvecklingsavdelning designade och byggde en ny 7 " massagestråle specialanpassad för detta säte. Vi har dedikerat en högflödespump till denna stol och sju högflödesimpulser för att komplettera det som kan vara den mest fantastiska massagestolen i branschen. Luta dig tillbaka, Håll i dig och njut!

Skärmavbild 2020-01-30 kl. 17.15.09.png

Arctic Spas

Katalog

2020

bottom of page