top of page
ProgressiveSmartFiltration.png

Progressive Smart Filtration®

 

 

Mousserande rent vatten med minimal ansträngning och anpassningsbara alternativ!
 

År av teknik och tester har äntligen lett oss till det vi tror är det finaste filtreringssystemet som finns på marknanden idag. Detta enkla men ändå otroligt effektiva system använder flera lager med olika filtreringar för att effektivt fånga upp alla storlekar av partiklar som finns i spa-vatten. Vi börjar med ett mycket grovt filter ditsatt för att fånga alla stora partiklar. Vi minskar långsamt storleken på filtren i filterpatronen för att fånga de minsta partiklarna i vattnet. Vi använder 5 olika typer av filter i filterpatronen som gör att varje lager kan fånga storleken på partikeln som den är designad för. Resultatet är otroligt rent vatten och avsevärt förbättrad filterlivslängd.

 

 

Anpassningsbar!

När vi fortsätter att utveckla vårt progressiva filtreringssystem kommer vi att kunna ändra de olika lagren för att ta hänsyn till specifika vattensituationer. Ett område med hög järnhalt i vattnet kan lägga till ett järnfilter, högt kalcium - ett kalciumfilter etc. Områden med vatten som olika typer av föroreningar kan alltså lägga till filter som passar dennes vattenvärden. Resultatet blir specialbyggda filter för att tillhandahålla de mest effektiva och långvariga filter som är byggda specifikt för ditt område.

 

Med OnSpa-applikationen i din telefon/surfplatta kan du se vilken typ av filter du har i ditt spa samt när det senast byttes ut.

Skärmavbild 2020-01-30 kl. 15.20.30.png

Arctic Spas

Katalog

2020

bottom of page