Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på, och leta efter innan jag investerar i ett spabad?


Fråga dig själv hur du kommer att njuta av din tid i ditt nya spa med familj och vänner. Det hjälper dig att bestämma vilken storlek och design som passar dina behov allra bäst. Spa-konstruktion och livslängd, teknologi och wi-fi-anslutning, måttliga energikostnader, underhåll, garanti, service och din budget. Genom vår långa erfarenhet och breda kunskap vill vi hjälpa er att uppfylla era behov.
Är det dyrt och svårt att underhålla ett spa?


Det har gjorts många tekniska framsteg som minimerar kostnaderna och som hjälper till att bibehålla ideala spa-förhållanden med minimal ansträngning. Arctic Spas® har lösningar som sänker era månadskostnader kraftigt, med hjälp av vår FreeHeatTM och Spa Boy®-teknik. Spa Boy® hjälper också till att upprätthålla ideala spa-förhållanden.
Hur länge kommer mitt spa att hålla?


Livslängden på Arctic Spas® påverkas av en detaljerad konstruktion av skalet, panelen, isoleringssystemet. Konstruktionen av ett spabad har stor vikt på dess kvalité och livslängd, och bör därför läggas stor vikt vid i val av spabad. Arctic Spas® är byggd med samma konstruktionskoncept och praxis som ett hus.
Är platsförberedelser och förarbete besvärligt och dyrt?


Det kan handla om arbete och utgifter för att förbereda var du vill placera ditt spabad. Arctic Spas® Forever Floor hjälper drastiskt till att minska dina kostnader av förarbete, allt du behöver är en jämn yta. * Gäller inte AWP- och CORE-serien *
Finns det något negativt angående saltvattensystem?


Detta är en väldigt enkel fråga att svara på då det inte finns något negativt överhuvudtaget. Spabad med saltvatten tillåter människor med klorallergi att kunna bada då det inte finns ett spår av klor i dessa bad. Det finns däremot en del myter gällande saltvatten. Den vanligaste myten är att saltvattensystem är frätande och gör att det blir svårt att underhålla dina komponenter i spabaden, exempelvis dess massagemunstycken. Sanningen är att saltvattensystem inte är frätande och definitivt inte hårda på spabadets komponenter. De är enkla system att underhålla och är bra för kropp och själ. Prata med din återförsäljare för ytterligare information om saltvattensystem och Spa Boy® exklusivt för Arctic Spas®

top5.png